U bevindt zich hier: Home  »  Nagelverzorging  »  Spa Voetbehandeling

Spa Voetbehandeling

Echt bedoelt om de voeten te verwennen,ontspannen en te verzorgen.

Een behandeling zorgt voor een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel. Het maakt uw voeten zachter en gladder, het heeft een zeer ontspannende werking en uw voeten voelen soepel en jong aan.

De voeten en teennagels worden netjes verzorgd en heerlijk ontspannen door het krijgen van een rustgevend voetenbad, teennagels worden schoongemaakt, en geschikte lengte gevijld, nagelriemen worden verzorgd met nagelriem olie , het eelt wordt verwijderd met een voetvijl, dan worden de voeten lekker gescrubt en gemasseerd,nadat we de scrub verwijderd hebben brengen wij een klei masker aan die een hydraterende werking heeft voor de voeten,als laatste brengen we een verkoelende gel aan om de vermoeidheid uit de voeten en benen te halen het geeft een verfrissend resultaat!
Desgewenst worden de teen nagels in (kleur)gelakt, met nagellak of met shellac / opi (lak op gelbasis)deze shellac / opi blijft 6 tot 8 weken mooi op Uw teennagels zitten. French-pedicure behoort ook tot de mogelijkheden, teennagels gelakt met wit randje op basis van shellac /opi.

Verwen uw voeten en laat deze weer mooi en heerlijk zacht aanvoelen. Deze behandeling heeft uiterst positieve werking op Uw voeten en zelfvertrouwen mooie voeten mogen gezien worden!

LET OP WE ZIJN GEEN PEDICURE ! Het is een cosmetische voetbehandeling.

Online afspraak maken

Gemakkelijk en snel direct in onze agenda een afspraak plannen.
Dat kan met onze nieuwe afspraaksysteem.

Direct een afspraak maken

Copyright © Nail Center Rheden 2012  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design