U bevindt zich hier: Home  »  Nagelverzorging  » 

Gel Nagels

Mooie verzorgde nagels zijn de "finishing touch" in uw uiterlijke verzorging. Iedereen wil graag mooie en verzorgde nagels en handen. Mooie nagels zijn per definitie niet altijd lange nagels. Afhankelijk van uw wensen worden de nagels in de gewenste lengte gemaakt. Uw nagels zullen een natuurlijke uitstraling krijgen en uw handen zien er na de behandeling verzorgd uit.

Wat zijn gel nagels?

Gel nagels zijn een ideale toepassing voor mensen met zwakke nagels. Een laagje gel voorkomt het breken en scheuren van de eigen nagels. Gel nagels zijn gemaakt van een flexibele gel laag die wordt uitgehard onder een uv-lamp en hebben een mooie glans.

Bij deze behandeling kunt u kiezen voor een nagel verlenging. De eigen nagels zullen dan verlengd worden . Of voor extra versteviging van uw eigen "natuurlijke" nagels. Bij deze behandeling wordt een laagje gel over uw eigen nagel aangebracht, uitgehard en in model gevijld.

Gel is een stroopachtige substantie die met een penseel op de nagel aangebracht word. Voor een natuurlijk uitziende nagel brengen wij de gel dun aan, de gel zal onder het licht van een uv-lamp uitharden. Als laatste komt er een top gel over de nagel voor een mooi glanzend eind resultaat.

Het is bij gel ook van belang om na 2 á 4 weken een nabehandeling te doen, dit is afhankelijk van de groei van uw eigen natuurlijk nagel. Een nabehandeling zorgt er voor dat uw nagels in goede conditie blijven.

Het gebruik van een goede verzorgende handcrème en speciale nagelriem olie is ook hierbij aan te raden. Zo blijft ook de eigen nagel gevoed en de nagelriemen verzorgt.

Voor gel nagel behandelingen kunt u kiezen voor naturel, french manicure ,of lakken door ons in de gewenste kleur met lak of shellac (gekleurde gel).

Gel nagels voor uw voeten

Niet alleen je handen vragen aandacht maar ook je voeten verdienen het om er mooi en verzorgd uit te zien. Om de voeten er net zo verzorgd uit te laten zien als de handen, kun je ook op de teennagels een laagje gel aan laten brengen. Met behulp van gel worden de teennagels verstevigd, en eventueel voorzien van French pedicure. Ook laten lakken met een gellak in de gewenste kleur is een mogelijkheid.

French pedicure is een mooi wit randje met een roze nagelbed, voordeel van een French pedicure is dat het een verzorgde uitstraling geeft aan de voeten. Een extra accent aanbrengen op de nagels kan doormiddel van versieringen zoals strass steentjes, bloementjes, glitters, color gels of nail art.de Uw nagels worden zo omgetoverd in kleine juweeltjes. Het wordt zo extra leuk om in open schoenen of teenslippers te lopen.

Aangezien de teennagels minder snel groeien dan vingernagels heeft u 6 tot 8 weken plezier van u gel nagels. Laat de teennagels wel op tijd bijwerken of verwijderen om de nagels in de beste conditie te behouden. Gel kan loslaten en hierdoor kan er vocht onder komen, wat een ideale broeiplaats is voor schimmels en bacteriën.

Online afspraak maken

Gemakkelijk en snel direct in onze agenda een afspraak plannen.
Dat kan met onze nieuwe afspraaksysteem.

Direct een afspraak maken

Copyright © Nail Center Rheden 2012  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design