U bevindt zich hier: Home  »  Nagelverzorging

Nagelverzorging

U kunt bij ons terecht voor gel en acryl nagels, nail-art, colorgel, hand en nagelverzorging. Onder nagelstyling verstaat men alles wat er in de studio aan nagelverzorging gedaan kan worden.

Nailcenter werkt met de producten van OPI

Nail Center Rheden is het adres in Rheden voor hand& nagelverzorging met de hoogwaardige producten van OPI! OPI staat voor HOGE kwaliteit door een gespecialiseerde nagelstyliste! Het OPI assortiment is uitgebreid met een brede keus aan producten, gericht op nagelverzorging, handverzorging .

Lees verder over OPI

Opi Gelcolor nagels

Heb je mooie natuurlijke nagels en wil je een nagellak met een langer blijvend resultaat zonder over te stappen naar kunstnagels? Opi Gelcolor nagels iets voor jou! Opi Gelcolor nagels = snel, gemakkelijk, verzorgd en mooi!

Opi Gelcolor is een lang houdende kleurlak voor de nagels met een glanzend en streeploos eindresultaat. Afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel, blijft de lak gedurende 2 weken perfect zitten.

Lees verder over Opi Gelcolor nagels

Gel nagels: Mooie verzorgde handen & voeten

Mooie verzorgde nagels zijn de "finishing touch" in uw uiterlijke verzorging. Iedereen wil graag mooie en verzorgde nagels en handen. Mooie nagels zijn per definitie niet altijd lange nagels. Afhankelijk van uw wensen worden de nagels in de gewenste lengte gemaakt. Uw nagels zullen een natuurlijke uitstraling krijgen en uw handen zien er na de behandeling verzorgd uit.

Lees verder over gel nagels

Spa voetenbehandeling

Verzorging van uw voeten en teennagels. Het hele gewicht van ons lichaam komt op de voeten neer. Als de voeten klachten geven, wordt ongemerkt de houding veranderd om te voeten te voorzien. Mede hierdoor kunnen er diverse klachten ontstaan. De voeten bestaan namelijk uit verschillende gewrichten, spieren en botjes die elke dag behoorlijk belast worden.

Lees verder over voetenbehandeling

Online afspraak maken

Gemakkelijk en snel direct in onze agenda een afspraak plannen.
Dat kan met onze nieuwe afspraaksysteem.

Direct een afspraak maken

Copyright © Nail Center Rheden 2012  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design