U bevindt zich hier: Home  »  Nagelverzorging

Nagelverzorging

U kunt bij ons terecht voor gel en acryl nagels, nail-art, colorgel, hand en nagelverzorging. Onder nagelstyling verstaat men alles wat er in de studio aan nagelverzorging gedaan kan worden.

Nailcenter werkt met de producten van OPI

Nail Center Rheden is het adres in Rheden voor hand& nagelverzorging met de hoogwaardige producten van OPI! OPI staat voor HOGE kwaliteit door een gespecialiseerde nagelstyliste! Het OPI assortiment is uitgebreid met een brede keus aan producten, gericht op nagelverzorging, handverzorging .

Lees verder over OPI

Acryl nagels

Acryl kan opgebracht worden over tips, met een sjabloon of als versteviging van de natuurlijke nagel. Acrylnagels zijn gemaakt van een poeder en een vloeistof die samensmelten tot een acrylsubstantie die zo de nagel vormt.

Acrylpoeders zijn er in diverse roze en witte tinten zodat altijd een zeer natuurlijk uitziende nagel kan worden gemaakt, op een lengte waarmee u gewoon alles kan doen. De nagels moeten ongeveer om de 3 à 4 weken worden nabehandeld, afhankelijk van de groei van uw nagels. Het meest voorkomende is de "French Manicure" een natuurlijk ogende roze nagelbed en wit randje. Natuurlijk is iedere gewenste kleur mogelijk!

De acrylnagels zien er natuurlijk uit en zijn niet van echt te onderscheiden. Daarnaast zijn ze zeer sterk en breken zelden. De acryl nagels kunnen verwijderd worden. Ze moeten er met uiterste zorg afgevijld worden.

Probeer ze er niet zelf af te halen door middel van breken of bijten omdat je dan de natuurlijke nagel zal beschadigen.

Gel nagels: Mooie verzorgde handen & voeten

Mooie verzorgde nagels zijn de "finishing touch" in uw uiterlijke verzorging. Iedereen wil graag mooie en verzorgde nagels en handen. Mooie nagels zijn per definitie niet altijd lange nagels. Afhankelijk van uw wensen worden de nagels in de gewenste lengte gemaakt. Uw nagels zullen een natuurlijke uitstraling krijgen en uw handen zien er na de behandeling verzorgd uit.

Lees verder over gel nagels

Opi Gelcolor nagels

Heb je mooie natuurlijke nagels en wil je een nagellak met een langer blijvend resultaat zonder over te stappen naar kunstnagels? Opi Gelcolor nagels iets voor jou! Opi Gelcolor nagels = snel, gemakkelijk, verzorgd en mooi!

Opi Gelcolor is een lang houdende kleurlak voor de nagels met een glanzend en streeploos eindresultaat. Afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel, blijft de lak gedurende 2 weken perfect zitten.

Lees verder over Opi Gelcolor nagels

Spa Manicure

Verzorging van uw handen en natuurlijke nagels. Onze handen zijn continu in "gebruik". Het is dan niet meer vreemd dat er steeds meer aandacht aan de handen worden besteed.

De handen en natuurlijke nagels worden netjes verzorgd en ontspannen door het krijgen van heerlijke handbaden, nagels worden in vorm en geschikte lengte gevijld, nagelriemen worden geknipt, vochtregulerende crèmes wordt toegevoegd, nagelriemolie wordt toegevoegd, de handen worden lekker gescrubt en gemasseerd.

Lees verder over Spa Manicure

Spa voetenbehandeling

Verzorging van uw voeten en teennagels. Het hele gewicht van ons lichaam komt op de voeten neer. Als de voeten klachten geven, wordt ongemerkt de houding veranderd om te voeten te voorzien. Mede hierdoor kunnen er diverse klachten ontstaan. De voeten bestaan namelijk uit verschillende gewrichten, spieren en botjes die elke dag behoorlijk belast worden.

Lees verder over voetenbehandeling

Injectables

Dokter Hupkens, is gespecialiseerd plastisch chirurg met als aandachtsgebied cosmetische chirurgie. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan in het Radboud Ziekenhuis Nijmegen. U bent van harte welkom voor een gratis oriënterend gesprek bij Dokter Hupkens gevestigd in Beauty instituut Rheden. Rimpelbehandeling is mogelijk vanaf 250 euro. Voor een afspraak kunt u terecht op de contact pagina van deze site.

Lees verder over Injectables

Online afspraak maken

Gemakkelijk en snel direct in onze agenda een afspraak plannen.
Dat kan met onze nieuwe afspraaksysteem.

Direct een afspraak maken

Copyright © Nail Center Rheden 2012  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design