U bevindt zich hier: Home  »  Behandelingen  »  Injectables

Injectables

Dokter Hupkens, is gespecialiseerd plastisch chirurg met als aandachtsgebied cosmetische chirurgie. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan in het Radboud Ziekenhuis Nijmegen. U bent van harte welkom voor een gratis oriënterend gesprek bij Dokter Hupkens gevestigd in Beauty instituut Rheden. Rimpelbehandeling is mogelijk vanaf 250 euro. Voor een afspraak kunt u terecht op de contact pagina van deze site.

Restylane

De jeugdige en frisse uitstraling krijgt u weer terug met restylane. De huid verliest volume naarmate we ouder worden. De volume wordt weer terug gegeven aan de huid door restilane. Het is een gel van lichaam eigen stof hyaluronzuur. Dit kan worden gebruikt om rimpels te verminderen of om de gezichtscontouren te benadrukken. Na de behandeling ziet u direct resultaat en blijft ongeveer 9 maanden zitten. In gebieden met veel spieren blijft het ongeveer 6-8 zitten.

Botox

Spieren gaan ontspannen door een Botox injectie. Hierdoor zullen de rimpels verminderen. Botox blokkeerd de overdracht van zenuwen naar de spieren. Hierdoor zullen de oppervlakkige spieren zich tijdelijk niet meer kunnen samentrekken. Uw gezicht krijgt een ontspannen uitstraling. Het resultaat is niet per direct zichtbaar. Na enkele dagen ziet het resultaat. Afhankelijk van de sterkte van de spieren zal het ongeveer 6 maanden zichtbaar blijven.

Dokter Hupkens is in het bezit van de volgende registraties: - de Nederlandse Vereniging voor Plastische chirurgie - de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie. - Register Big registratie.

Online afspraak maken

Gemakkelijk en snel direct in onze agenda een afspraak plannen.
Dat kan met onze nieuwe afspraaksysteem.

Direct een afspraak maken

Copyright © Nail Center Rheden 2012  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring  |  Cookie Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design